Școala ALTFEL 2016 cu Academia 1,61

Școala ALTFEL cu Academia 1,61

Se apropie săptămâna Şcoala Altfel  iar noi, cei de la Academia 1,61 vă propunem două variante de ateliere inedite pentru copii.

Atelier de Comunicare – indoor

Vom defini o serie de obiective care vor fi atinse prin jocuri incluse într-un cardu imaginar potrivit şi uşor de înţeles pentru copii. Atelierul va fi compus din 4-6 jocuri ce se vor parcurge în echipă, toate urmând firul unei povești – cadru imaginar. 
Loc de desfășurare: Sala de sport a școlii
Cost: 35 lei/ participant (pentru o clasa de minim 20 persoane)

Descarcă oferta detaliată.

Cursă de Orientare – outdoor

Vom defini un cadru imaginar, o poveste pe care copii vor trebui să o parcurgă în echipă, învățând diverse tehnici de bază în supraviețuirea și orientarea montană.

Loc de desfășurare: Un parc sau o pădure din împrejurimile Bucureștiului (ex: Parcul Grozăvesti, Pădurea Băneasa)
Cost: 50 lei/ participant (pentru o clasă de minim 20 persoane); la cerere se poate asigura și transportul cu microbuzul.

Descarcă oferta detaliată.


Deprecated: Function wp_img_tag_add_loading_attr is deprecated since version 6.3.0! Use wp_img_tag_add_loading_optimization_attrs() instead. in /home/x32acdm1/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078

Deprecated: Function wp_get_loading_attr_default is deprecated since version 6.3.0! Use wp_get_loading_optimization_attributes() instead. in /home/x32acdm1/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078
academia
academia
Articles: 221