Comunitatea Academia 1,61 Donează Jucării și Cărți

Comunitatea Academia 1,61 Donează Jucării și Cărți

Dragi prieteni din Comunitate, haideți să facem o faptă bună împreună! Pornim o campanie pentru dotarea sălii de joacă a Școlii Gimnaziale Speciale nr. 5 din București.

La Școala Specială Gimnazială nr. 5 învață copii cu cerințe educative speciale, iar în clasele lor (de la clasa 0 până în clasa a X-a) se regăsesc elevi cu deficiențe mintale moderate/ severe sau neuromotorii, care iși doresc să se joace și să se distreze la fel ca toți ceilalți.  Noi ne-am bucura tare mult dacă ne-ați ajuta să le aducem un zâmbet pe buze și în priviri prin a le îmbunătății stocul actual de materiale din sala de joacă.

Cu toții avem pe-acasă jucări și cărți vechi, pe care nu le mai folosim și adună praf, dar care ar putea să iși găsească o nouă casă și să aducă bucurie unor copii care au nevoie de ea. Așa că haideți să le strângem și să le donăm!

Cum puteți dona? Vom colecta obiectele aduse de voi la Petrecerea Comunității Academia 1,61, în data de 27 Octombrie 2019, la MindSet Club (Strada Vulturilor 89-91, București), interval orar 16-19.00.

De asemenea, dacă nu ajungeți duminică la petrecere, mai puteți lăsa jucăriile și la sala de aikido Shinri Dojo (sala de sport a Școlii Speciale nr. 5), în zilele de 7 și 12 Noiembrie, interval orar 18.00-20.00. Vă mulțumim mult!


Deprecated: Function wp_img_tag_add_loading_attr is deprecated since version 6.3.0! Use wp_img_tag_add_loading_optimization_attrs() instead. in /home/x32acdm1/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078

Deprecated: Function wp_get_loading_attr_default is deprecated since version 6.3.0! Use wp_get_loading_optimization_attributes() instead. in /home/x32acdm1/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078
academia
academia
Articles: 221