Date: 4-04-'15 Category: ,

Cursa de orientare cu busola - Pădurea Băneasa, Apr 2015

30 de participanți dublați de părinți, 5 echipe, 6 traineri cu șepci portocalii, 3 ore de aventură, 3 vrăjitoare, o morală, hărți, busole și probe. Felicitări tuturor!

Click pe imaginea de mai jos ca să vezi cum a fost la cursa din aprilie!

Cursă de Orientare cu busola - Pădurea Băneasa Aprilie 2015

Descrierea Cursei de orientare cu busola 2015

A venit primăvara așa că acesta este momentul perfect pentru o CURSĂ de ORIENTARE în Pădurea Băneasa!

Abilitatea de a ne orienta cu o hartă şi o busolă este o aptitudine neglijata de omul modern dar foarte importantă în momentele în care nu mai avem semne şi indicatoare care să ne ajute să găsim drumul corect. Este foarte important şi util să deprindem câteva noţiuni elementare de orientare pentru a ne putea descurca în tot felul de situaţii, de la situaţii de criză până la cele triviale şi cotidiene. Astfel, vom învăţa cum să gândim corect, să vizualizăm mai bine mediul în care ne aflăm şi să fim mai stabili şi mai în control.

Pentru a învăţa acestea, vă propunem o aplicaţie de weekend, organizată în stilul nostru, în stilul cu care sunteţi deja obişnuiţi, cu o poveste, cu un cadru imaginar fascinant, cu ateliere şi jocuri presărate pe parcursul unui provocator traseu de orientare turistică.

Instructorii noştri vă vor invăţa cum să folosiţi harta şi busola, cum să navigaţi prin pădurea deasă şi vă vor ajuta, prin activităţile organizate, să descoperiţi câte ceva despre voi, despre limitele voastre şi despre aventurile pe care le puteţi trăi.

Când și unde?

4 aprilie, Pădurea Băneasa

Vârsta

 

copii peste 6 ani

Dezvoltare personală

Activitățile cu cadru imaginar

Formatori

 

Instructori cu experiență

Ateliere

 • atelier de orientare
 • atelier de noduri
 • atelier de adăpost de urgenţă
 • atelier de corturi
 • jocuri şi concursuri

Taxa de participare: 50 lei

Servicii incluse:

 • programul special conceput pentru acest eveniment
 • cadrul imaginar
 • 4 formatori,
 • materialele necesare desfășurării atelierelor- corturi, corzi, hamuri, sfoară și folii de supraviețuire,
 • hărți,  
 • apă și fructe

Informații importante

Pentru rezervarea locurilor este necesară plata costului până la data de 30 martie 2015.

Activitatea este destinată copiilor peste 6 ani, dar și adulților.

Prin plata taxei de participare sau prin completarea Fișei de înscriere participantul confirmă că a citit și a acceptat termenii și condițiile rezervării  și participării la activitatate stipulate AICI, indiferent dacă a fost semnat sau nu un act scris.

Vrei să te înscri pentru aventura de anul viitor?

Înscrie-te acum!

Vezi poze din ultima cursă de orientare

Pe pagina noastră de facebook poți vedea cum ne-am distrat la ultima cursă de orientare, anul trecut, de ziua copilului.

Ce spun participanții

 • " Tabara de supravietuire organizata de Academia 1,61 mi-a adus aminte de un lucru, acela de a fi mereu in cautare de noi provocari, atat mentale cat si fizice, din care sa pot invata cat mai multe. "
  Ionuț Chirilă - 16 ani
 • Am simtit nevoia de a va scrie cateva randuri, pentru ca vreau sa va spun ca Tudor s-a intors multumit, senin, optimist din tabara de ski, cum, poate, nu l-am mai vazut de mult timp. In seara intoarcerii, obosit fiind, in masina pe drumul catre casa, precum si acasa, pregatindu-se pentru culcare, nu contenea sa zambeasca si sa povesteasca despre debate, atacul la persoana si despre ceata psihologica din care l-ar fi scos Andrei, despre faptul ca a reusit sa nu mai fie atat de competitiv si a putut sa se bucure de ski, despre colegii din tabara, cu totii OK. Cu alte cuvinte, ale voastre, adevarata educatie prin experiente inedite. Am fost o mama fericita si va multumesc mult pentru acest lucru.
  Mirela - mama lui Tudor (11 ani)
 • " Mie mi-a placut cand ne-am catarat pe munti si am invatat sa folosesc busola. Am invatat sa ma orientez folosind busola si sa ma catar si sa cobor cu franghia. Recomand taberele academiei pentru ca te invata multe lucruri noi si sa perseverezi intotdeauna pentru a ajunge la rezultat. "
  Iarina Răducanu, 8 ani
 • " Multumim intregii echipe a Academiei 1,61 pentru tabara de speologie. E prima tabara dupa care fiul meu de 10 ani a vorbit 4 ore in continuu. De obicei venea si spunea sec: "A fost bine!" A fost cea mai frumoasa tabara la care a participat in ultimii 4 ani. Vom veni si in alte tabere cu mare placere. Felicitari! "
  Cozma Cristina
 • " I wanted to contact you to say how impressed the teachers were with the trip that you organised on behalf of the school. The feedback that I got from all the teachers involved was excellent. Therefore to get such a glowing reference from them was high praise indeed. So well done to you and my thanks for all that you did to ensure that the trip was successful and enjoyable. "
  Private school Director
 • " Cu drag le recomand tuturor celor care sunt dornici sa fuga din monotonie, sa invete ceva folositor si sa imparta clipe minunate alaturi cu cei de la Academia 1.61. Rar am vazut asa oameni sufletisti si buni ca voi, sincer. Imi pare tare rau ca din cauza timpului nu am mai reusit sa vin mai des pe la voi. Sper sa va mearga totul dupa sufletul vostru minunat!! Cu mult drag, Romi "
  Romi Drăghici