N A U T I L U S   C H A L L E N G E

PROVOCĂRI SĂPTĂMÂNALE & LUNARE

PROVOCAREA lui NAUTILUS

Îți este dor să te vezi cu prietenii tăi, să râzi, să te joci, să îi provoci și să te distrezi alături de ei?
Acum, că ne este greu și trebuie să stăm în casă, că ne este dor de hăhăiala cu prietenii, de prostiile pe care le făceam împreună, de sucurile, miștourile, proiectele și jocurile realizate împreună, venim cu cea mai provocatoare, interactivă, educativă și distractivă soluție: NAUTILUS te PROVOACĂ!

Ia-ți cei mai buni prieteni și faceți o echipă (între 3 și 5 persoane). În fiecare săptămână veți primi o PROVOCARE complexă care va necesita o bună planificare și colaborare pentru a fi realizată. Vă veți întrece cu alte echipe care vor avea de rezolvat aceeași provocare.

La sfârșitul săptămânii va fi desemnată echipa care va rezolva cel mai bine provocarea și va primi puncte care se vor cumula într-un clasament vizibil tuturor.

La sfârșitul lunii, echipa ce va fi acumulat cele mai multe puncte în acea lună va apărea public în clasamentul Hall of Fame, vom scrie un articol despre ei și vor primi câte un mult dorit BUFF VERDE Academia 1,61.

La începutul toamnei, pe 1 septembrie, vom desemna echipa câștigătoare din clasamentul Hall of Fame, echipa care a acumulat cele mai multe puncte de la începutul jocului. Doar pentru ei vom organiza gratuit (în toamna anului 2020) un weekend de aventură în Piatra Craiului, într-o cabană din Măgura, unde ne vom cățăra, ne vom plimba, distra și relaxa bucurându-ne de munte și de culorile toamnei.

Provocările (care vor crește în greutate) vor putea fi de la a face un videoclip cu toți membrii echipei, a vă convinge vecinii să cânte o piesă în timp ce îi filmați de la balcon, a crea o mașină imposibilă care să plimbe o minge prin apartamentele fiecăruia dintre voi, sau multe altele. Vor fi provocări haioase, complexe, pentru rezolvarea cărora să fie nevoie de planificare și colaborare alături de prietenii voștri. Jurizarea provocărilor se va face prin metode transparente, obiective, stabilite și comunicate în prealabil, indiferent dacă este vorba de rezolvarea provocării, de evaluarea instructorilor Academiei 1,61 sau de voturile publicului larg.
Treceți ÎMPREUNĂ prin aceste PROVOCĂRI și vă veți umple de glorie!

Nu știți alături de cine să faceți echipă? Vă puteții înscrie și individual, iar noi vă desemnăm coechipierii.

ACCEPTAȚI provocarea lui NAUTILUS!

Când și unde?

 • Start NAUTILUS Challenge – Vineri 1 mai 2020
 • Online, platforma Academia 1,61

Vârsta

 

 • 0-99 🙂

Recomandăm ca media de vârstă a echipei să fie mai mare de 11 ani.

Dezvoltare personală

 • lucru în echipă
 • dezvoltarea tenacității
 • creativitate
 • abilități tehnice și competențe online
 • comunicare eficientă

Instructori

 • suport tehnic
 • traineri coordonatori
Vezi care este provocarea săptămânii pe pagina concursului!

Taxa de participare: 25 lei/ persoană/ săptămână

Pachete disponibile:

 • Abonament 1 lună/ 4 provocări – 100 lei/ persoană
 • Abonament 4 luni/ 16 provocări – 350 lei/ persoană (în loc de 400 lei )

Include:

 • 4 provocări/ lună pt echipe de 3-5 persoane
 • Echipa de suport online
 • Sesiuni online de Debriefing cu toate echipele – săptămânale și lunare
 • Premii lunare
 • Premiul cel mare – O excursie gratuită, personalizată pentru echipa câștigătoare

 

Medicii și copiii acestora pot participa gratuit timp de o lună la acest program.

 

Vrei să participi?

Înscrie-te acum!

Informații importante

Pentru rezervarea locului este necesară plata taxei de participare și completarea fișei de înscriere online pe care o găsiți la acest link – FIȘĂ DE ÎNSCRIERE ONLINE.

Fiecare participant va trebui să aiba fișa de înscriere de mai sus completată (în cazul minorilor, să fie completată de către părinți).

Locurile se rezervă în ordinea achitării taxei de participare, în limita disponibilității. Taxa de participare se va achita în contul de mai jos:

ASOCIAȚIA ACADEMIA 1,61
CIF – 33039449
Reprezentată prin Samoil Andrei – președinte
Sediul social – str. Matei Basarab, nr 93, ap 5, sector 3, București
Cont- RO55BTRLRONCRT0249504201, deschis la Banca Transilvania

Prin plata avansului sau prin completarea fișei de înscriere participantul confirmă că a citit și a acceptat termenii și condițiile rezervării  și participării la activitate stipulate AICI, indiferent dacă a fost semnat sau nu un act scris.

Aceasta activitată este deschisă oricărui grup de prieteni, familie, copii sau adulți. Echipele vor fi de minim 3 și maxim 5 persoane. Intrucât provocările sunt complexe, recomandăm ca media de vârsta a echipei să fie mai mare de 11 ani. Dacă aveți deja o echipă formată menționați numele echipei în fișa de înscriere individuală, dacă nu, fiți fără grijă, vom desemna noi echipele.