Tabără Tematică de Arte Vizuale – 2 – 6 august

Se spune că frumusețea stă în ochii privitorului. Totuși, când privești, tablourile lui Friedensreich Hundertwasser, cladirile proiectate de Antoni Gaudí sau, de ce nu, expresivitatea personajelor create de Walt Disney, este foarte greu să definești frumusețea. Poate că operele acestor oameni nu pot fi clasificate ca „frumoase”, dar ceva din ele ne atrage și ne fascinează.

La finalul fiecărei tabere îi întrebăm pe participanți ce alte programe le-ar placea. Nu de puține ori menționează tabere de desen sau fotografie. Ei bine, ne-am gândit ca în acest an să ducem aceste idei la nivelul următor și am creat un program mai complex.

Tabăra de Tematică de Arte Vizuale este o tabără în care copiii vor învăța despre artele vizuale, despre bazele acestora și principiile din spate. Vom înțelege de ce desene precum Mickey Mouse sau Tom și Jerry reușesc să trasmită atâtea emoții prin niște personaje bidimensionale compuse din trei-patru culori.

Totul se va desfășura într-un peisajul pitoresc specific zonei Rucăr, ce ne va inspira și ne va ajuta creativitatea să înflorească.

Perioada

2 – 6 august 2022

Cabana Soarelui, Rucăr

Vârsta

Vârsta minimă 7  ani

Dezvoltare personală

 • Lucru în echipă
 • Responsabilitate
 • Independență
 • Stimularea creativitătii
 • Tehnică fotografică

Formatori

Ghizi montani și locali

Minim 1 instructor Academia 1,61 la 5 participanti

Taxa de participare: 1850 RON

Servicii incluse în costuri:

 • Transport cu autocar autorizat
 • Cazare 5 zile (4 nopți)
 • Pensiune completă, 3 mese/zi
 • Materiale pentru ateliere și jocuri (hărți, hârtie, etc.)
 • Program de dezvoltare personală
 • Instructori şi ghizi pentru trasee
 • Jocuri şi ateliere
 • Diplome și premii
 • Album foto si video

Informații importante

Pentru rezervarea locului este necesară plata unui avans de 50% din taxa de participare și completarea fișei de înscriere pe care o puteți descărca de aici – DOWNLOAD FIȘĂ DE ÎNSCRIERE.

Locurile se rezervă în ordinea achitării avansului, în limita disponibilității.

Prin plata avansului sau prin completarea fișei de înscriere participantul confirmă că a citit și a acceptat termenii și condițiile rezervării și participării la activitate stipulate AICI, indiferent dacă a fost semnat sau nu un act scris.

Având în vedere condițiile sanitare din această perioadă, pentru a evita orice situație neplăcută, vă recomandăm cu căldură să incheiați o asigurare de tip ramburs (storno). Noi nu oferim direct acest serviciu, însă, dacă doriți, vă putem recomanda un broker cu care colaborăm.

Ești gata de aventură?

Înscrie-te acum!

Așa a fost sezonul trecut

Ce spun participanții

 • " Am participat in cadrul Academiei 1.61, la multe activitati, dar la suflet mi-a ramas ziua petrecuta intr-un dojo de Aikido, in familie, alaturi de fetita mea. Am invatat in aceasta zi sa am si altfel incredere in copilul meu, sa il cunosc si din alte perspective, am petrecut niste ore importante si foarte foarte placute. Tot in aceasta zi am remarcat profesionalismul, implicarea si placerea cu care formatorii Academiei 1.61 iau parte la activitatile pe care le desfasoara. Sunt hotarata si convinsa ca in 2014 voi participa la mult mai multe activitati alaturi de ei, ceea ce va sfatuiesc din suflet sa o faceti si voi, pentru ca, cu siguranta nu veti avea regrete si va veti dori sa reveniti iar si iar. Cu drag Roxana "
  Roxana Pâtă
 • de 5* - dacă vă interesează să construiți permanent o relație cu copilul dvs participați!
 • " I wanted to contact you to say how impressed the teachers were with the trip that you organised on behalf of the school. The feedback that I got from all the teachers involved was excellent. Therefore to get such a glowing reference from them was high praise indeed. So well done to you and my thanks for all that you did to ensure that the trip was successful and enjoyable. "
  Private school Director
 • "Impreuna cu prietenii nostri de la Academia 161, invatam lucruri noi, ne aducem aminte ce-am mai uitat pe parcurs si - mai ales - retraim momentele magice ale copilariei. Cu zambetul pe buze, pe tatami, in apa sau pe carari de munte, copiii nostri descopera lumea cu toate ale ei: prietenie, efort, bucurie, greutati, satisfactii, natura, sanatate. "
  Emil Ţicu
 • Am simtit nevoia de a va scrie cateva randuri, pentru ca vreau sa va spun ca Tudor s-a intors multumit, senin, optimist din tabara de ski, cum, poate, nu l-am mai vazut de mult timp. In seara intoarcerii, obosit fiind, in masina pe drumul catre casa, precum si acasa, pregatindu-se pentru culcare, nu contenea sa zambeasca si sa povesteasca despre debate, atacul la persoana si despre ceata psihologica din care l-ar fi scos Andrei, despre faptul ca a reusit sa nu mai fie atat de competitiv si a putut sa se bucure de ski, despre colegii din tabara, cu totii OK. Cu alte cuvinte, ale voastre, adevarata educatie prin experiente inedite. Am fost o mama fericita si va multumesc mult pentru acest lucru.
  Mirela - mama lui Tudor (11 ani)
 • " Academia 1.61 este "scoala" de care copiii nostri au atata nevoie; daca vrei sa-ti pregatesti copilul tau pentru viata ai incredere si trimite-l in taberele organizatede Academia 1.61 si tu insuti/insati vei fi uimit/a de propriul copil. Convinge-te! "
  Alina Stoica